Layanzzz...')

Monday, 23 June 2014

'Air oren' MAGIC!

Assalamua'laikum semua :) sekarang jam nak menginjak ke pukul 12 malam. Lega anak-anak dah tido. Now nak cerita pasal 'air oren magic' iaitu PERFORMANCE DRINK. Sejujurnya dalam banyak-banyak vitamin shaklee, PD ni aku lambat untuk cuba.

Jadi...ramai cakap sedap dan bila ambil PD ni macam minum air isotonik 100 plus..aku pun nak cuba jugak!
One day..aku bancuhkan 8 sudu PD ni dalam shaker shaklee hijau yang besar gemuk ni. Aku shake sampai warna dia jadi oren agak pekat. Then aku masukkan bancuhan PD tadi dalam peti ais.
Hasilnya...mmg marvellous!

Kebetulan cuaca sekarang tahujelah kan..sangat panassss. Rumah aku pun memang rasa bahang. Time dah sejuk PD tu aku pun bawak keluar dari peti ais...aku baca bismillah dan teguk dengan penuh sopan.
Sedapnya!!!

Dan yang paling penting.  Badan yang rasa panas tadi 'hilang' sikit demi sikit dan rasa lebih bertenaga tau. Gitulah ceritanya PD ni.
Satu lagi PD ni bolehlah digantikan dengan 100 plus atau minuman isotonik yang murah dipasaran sebab PD ni less sugar ~ kurang gula. So sangatlah baik untuk kesihatan kan.

So...bulan puasa nak dekat dah. Korang patut ada PD ni siap2. Time bukak puasa. Makan kurma. Minum PD mesti segaaaaar je badankan. Vitaminlah katakan masuk dalam badan. Hehe...So bertarawikh lah dengan tenaga yang banyak. In shaa Allah.

Oke..nak sharing itu aje :)

Sharing is caring ♥

Jom cari aku untuk dapatkan kesegaran PD.
019-3190733
Murni

2 comments:

radin siti aisyah said...

sedapnye PD..kena siap sedia simpan tiap rumah nii..;)

bonda amaya said...

yummy..mmg sedap..kami satu family pon dah cube..dah 2 ari encik asben sahur hanye minum PD & kurma..alhamdulillah bole bertahan smpi waktu berbuka...hehe