Layanzzz...')

Set Gastrik

Sakit Gastrik Hilang Dengan Produk Shaklee!!

Sakit Gastrik?. Huhu. Sape yang kena memang tau la rasa sakitnya macamana. Tanda gastrik seperti rasa pedih ulu hati, sakit tulang belakang, migrain, sakit perut, pinggang. Hamboihh!!! Pakej lengkap bila gastrik ni menyerang saya. Kini sakit gastrik terkawal dan migrain dah kurang hanya dengan mengambil Energizing Soy Protein, B-Complex dan Ostematrix Shaklee sebagai ganti ubat gastrik klinik.

Atas nasihat seorang rakan saya pun cuba B-Complex dan Ostematrix ni untuk pulihkan sakit gastrik saya. Menariknya. Gabungan B-Complex Shaklee dan Ostematrix Shaklee ni juga buatkan migrain dah jarang menyerang. Kira 2 in 1 la. Migrain ni pun satu hal juga. Betul la kata en. hubby kalau sakit kepala, batu pun saya makan.. hehe - Cik Yaya..

Untuk kesan yang lebih baik, add on ESP sebab ESP ni sumber protein yang unggul daripada kacang soya yang merupakan sejenis tumbuhan yang tinggi sifat alkalinya yang dapat meneutralkan keasidan di dalam perut. Nutrien protein yang terkandung dalam ESP sangat membantu membina sel-sel badan yang baru bagi menggantikan sel-sel lama yang telah rosak akibat dihakis oleh asid hidroklorik berikutan proses pencernaan makanan.
Peranan Ostematrix Pada Pesakit Gastrik:

1. Ostematrix adalah supplement kalsium dengan magnesium dan vitamin D
2. Ostematrix membantu meneutralkan asid yang telah memasuki esofagus
dan menyebabkan pedih ulu hati.

Faktor kekurangan kalsium dalam tubuh juga menyebabkan penyakit gastrik. Sebab tu tak pernah kita lihat bayi dan kanak-kanak yang banyak minum susu ada sakit gastrik. Tambah pulak ubat kapur gastrik yang hospital bagi tu mengandungi kalisum jadi lebih baik kita ambil Ostematrix Shaklee yang lebih semulajadi dan selamat dari ubat kapur hospital yang sintetik tu.


Peranan B complex Shaklee Atasi Gastrik

B complex Shaklee bertindak sebagai penenang kepada pesakit gastrik selain membantu mengatasi sakit gastrik anda. Dengan supplement B-complex juga melengkapkan keperluan harian tubuh anda yang sangat diperlukan oleh tubuh dan sistem saraf kita.

Mesti cuba!!

019-3190733 (whatsapp je utk consultation) - murni

No comments: