Layanzzz...')

Berjaya Hamil dengan GLA Complex

 

Bagaimana GLA Complex boleh Bantu Kehamilan?

 

GLA Complex atau lebih dikenali dengan nama sainsnya adalah Gamma Linolenic acid. Pada satu ketika dahulu di Eropah ianya dikenali  sebagai "Raja Segala Penyakit". Ia diguna secara tradisional untuk mengatasi bengkak, lebam, benjol. Kerana ia juga dikenali berkesan sebagai "antiinflammatory" atau agen anti radang.
Itu kisah anti radang tiada kena mengena dengan kesuburan.

Dari segi kesuburan ia membantu mengimbangkan ketidakstabilan hormon. Ada sesetengah mereka yang belum berjaya menimang cahayamata adalah kerana hormon yang tidak stabil. Bila hormon tidak stabil maka akan sukarlah mereka mengira hari subur kerana period yang datang tidak menentu. Dengan menyeimbangkan balik hormon mereka harapan untuk mendapatkan cahayamata semakin cerah.


Ia juga bantu meningkatkan wanita menghasilkan cecair serviks yang SUBUR &  BERKUALITI yang juga dikenali sebagai "Mukus serviks putih telur (egg white cervical mucus)". Cecair serviks jenis ini sangat subur, nipis, berair, cerah & likat, dan sangat2 membantu sperma berenang terus ke uterus, ke Tiub Fallopio, dan ke telur (ovum). 


Tambahan, cecair serviks yang sangat subur ini juga akan bantu sperma hidup lebih lama iaitu sehingga 5 hari di dalam Tiub Fallopio, yang mana akan membantu proses persenyawaan walaupun anda tidak melakukan hubungan seksual semasa si isteri sedang subur (waktu ovulasi).
Jadi, jom cuba GLA Comple utk masalah kesuburan ;)

INFO LANJUT ----> Suplimen Kesuburan

Sebarang pertanyaan 
Hubungi : Murni 019-3190733

No comments: