Layanzzz...')

BONUS SHAKLEE

Cerita 1 : Bonus October 2012

Alhamdulillah..after 1 year dalam Shaklee..aku rasa terpanggil untuk berkongsi dengan anda semua tentang bonus yang pernah aku dapat dalam bisnes shaklee ni..brape?? hehe

Secara jujur aku katakan, aku join Shaklee 30 September 2012, TAPI..aku start bisnes Shaklee sekitar 20 October 2012, masa tu lagi 10 hari nak closing October..(aku lambat start bisnes shaklee ni sebab masa ni aku busy dengan bisnes barang baby ), lepas aku dah sedar yang bisnes shaklee ni ade masa depan...serius aku pulun uv! aku dapat dalam 1200uv..apa lagi, umieku yang baik hati terus bantu aku naik Supervisor bulan October !



Seingat aku, masa tu Bonus aku dalam RM 806.40 dan yang best aku dapat FREE CHEQUE dari Shaklee, Cek Insentif untuk sesiapa yang naik rank Supervisor RM 368.00..Alhamdulillah..aku makin semangat nak teruskan bisnes Shaklee untuk bulan seterusnya November !!

Yang ikhlas,
Murni

Berminat nak join bisnes shaklee?
Hubungi 019-3190733


Cerita 2 : Bonus November 2012

Okeh, sambung cerita..seingat aku, bulan November ni aku buat bisnes Shaklee ni fully dekat rumah mak aku, sebelum ni aku buat bisnes kat sarawak (dah kata duk sarawak) TAPI bulan November ni aku balik sebab nak bersalin pada bulan Januari, so staylah kat umah mak & bisnes Shaklee diteruskan seperti biasa.

Ni pic untuk bonus November aku, time ni aku dapat RM 1734.81...alhamdulillah 1 angka yang pada aku banyak lah jugak..syukur sangat..masa ni masih busy dengan bisnes brg baby jugak & masa ni aku dah ada anak bisnes..TAPI slacknye aku x reti nak guide diorang..sian ler terkontang kanting..(apa punya mak lah aku ni)...aku masa ni pulun bonus dengan UV peribadi.


Yang ikhlas,
Murni

Berminat nak join bisnes shaklee?
Hubungi 019-3190733

Cerita 3 : Bonus December 2012

Alhamdulillah..untuk bulan ke 3 berbisnes..time ni tengah sarat ler nak beranak dah bulan Januari..
Bonus yang aku dapat RM 2014.97. Masa ni aku dah ada anak bisnes yang buat sale..Bonus peribadi actually RM 1600 gitew..selebihnya lagi RM 400++ adalah dari anak-anak..;)
Time ni PROMO SHAKLEE COLLAGEN POWDER..handal gak aku jual Collagen..laku lah 21 kotak..syukur sangat..rezeki baby...


Yang ikhlas,
Murni

Berminat nak join bisnes shaklee?
Hubungi 019-3190733

Cerita 4 : Bonus January 2013

Hai..cite lagi pasal bonus..hehe, korang pun seronok nak taukan? Oke..untuk bulan January ni pjalanan bisnes Shaklee agak lancar even time ni aku menunggu hari jek nak bersalin..10 hb January aku dah masuk hospital sebab ada tanda-tanda aku nak bersalin...dalam duk risau nak beranak ni..aku masih boleh meneruskan bisnes tau...alaaah..layan jek whatsapp customer...yang pelik..aku xdelah promote sangat shaklee masa ni..TAPI dah kata rezeki anak..order tetap berduyun..


Time ni, aku fokus jual set gabungan ESP + ALFAFA Complex baiklah untuk IBU MENYUSUKAN ANAK . Tengok pic tu syukur banyak order even tengah sibuk nak bersalin...Sesungguhnya Allah dah tentukan rezeki kita..yang penting usaha. Untuk pengetahuan, aku rajin jugak amalkan solat Dhuha..kan pembuka pintu rezeki..so jom mulai harini kite sama-sama istiqamah untuk mengerjakan solat Dhuha ye. OPpsss..lupa..bulan January ni aku dah selamat lahirkan baby pada 17 hb January..dan bonus shaklee aku bulan ni RM 1608.94..Alhamdulillah..rezeki melimpah ruah..walaupun bonus turun dari bulan December tetap syukur sebab dalam pantang pun masih boleh bekerja & ada bonus shaklee..yeay!!

Yang ikhlas,
Murni

Berminat nak join bisnes shaklee?
Hubungi 019-3190733

Cerita 5 :
Bonus July 2013

Assalamua'laikum...
Cerita kali ni aku rasa sangat best sebab alhamdulillah, finally bonus aku berjaya jugak cecah RM 3000..Fuh heaven, bekerja dirumah dengan pendapatan RM 3000 sememangnya di idamkan oleh ramai yang bergelar 'ibu' sambil dapat menjaga anak depan mata kan :)

Syukur syukur syukur Ya Allah..

Tapi uall jangan terpengaruh dengan Bonus ni oke..bukan SENANG...kalau rasa sehari tido aku cukup 8 jam memang x dapt bonus macam ni...hehe..
Sila korbankan waktu tidur anda jika ingin berbonus begini ye !

Kalau korang nak join shaklee..meh sini pm aku :
019 3190733 (Murni)

 Cerita 6 :
 Bonus Oktober

 Setelah berusaha & bertawakal..akhirnya bonus shaklee aku dah nak cecah 5k..alhamdulillah..x pernah nak bermimpilah bergajikan rm 5k..tapi kuasa Allah mana kite jangkakan...rupenya 4 tahun belajar kat UUM, dalam bisnes shaklee rm 5k tu dalam gengaman..hik hik..kalau aku skrg jadi account officer agak2 dapat x gaji banyak tu?? alhamdulillah...Nikmat-Mu memang meluas Ya Allah..aku bersyukur.

Korang nak jana pendapatan dengan Shaklee jugak?
 as usual..pm aku yer
Murni 019-3190733

7 comments:

Bella Jalil said...

macam best..sy pon pgguna shaklee..sy mcm nk join jer...blh akak terangkan?

Nor Murni Fairouz Rafingi said...

memang best sangat dear ;) boleh whatsapp terus 019-3190733

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Nor Murni Fairouz Rafingi said...
This comment has been removed by the author.
love2B healthy said...

wow bersemangat saya terus tau..saya mmber shaklee da tapi beli vitamin untuk diri sendiri jew...skarang baru nak serius sebab da rasa keberkesanannya..sya pon baru berjinak-jinak dgn blog ni..baru nak merangkak...

Nurul Syuhaida Mustafa said...

Semangat baca cerita awak. Lepas ni kena korban kan masa tidur. Saya pun nak berjaya macam awak.

Darnysha Bella said...

Shaklee memang terbaik!