Layanzzz...')

Sunday, 14 April 2013

Cream Untuk Kulit Yang Cantik - Herbal Blend Multipurpose Cream

Cream ini adalah cream kulit yang serbaguna yang boleh dipakai pada kulit sesiapa sahaja. Bayi sangat disyorkan menggunakan cream kulit serbaguna ini bagi mengatasi masalah eczema, gigitan nyamuk, ruam-ruam dll. 


Pengakuan pengguna :
" Saya sangat suka menggunakannya terutama untuk mengatasi tapak kaki yang kering pada anak saya, luka-luka kecil dan kesan gigitan nyamuk. Anak saya juga sukakanya keran cream kulit ini berasa dingin dan menenangkannya. Jadi sekarang , gatal sikit atau sakit akibat terjatuh dll dia akan cakap "mama, buh bat"^_^ "

Dipekkan sebanyak 4oz dalam 1 botol membuatkan ianya antara cream kulit yang sangat berpatutan harganya dan yang penting berbaloi dari segi pemakaiannya. Semua ahli keluarga boleh menggunakan cream ini tambahan cream ini tidak mengandungi sebarang bahan kimia, selamat dan berkesan.

Herbal Blend Multipurpose Cream ini diformulakan daripada ekstrak semulajadi yang menenangkan termasuk sage, horse chestnut yarrow dan rosemary. Cream ini bersifat dingin, bermentol dan tidak berminyak dan melekit. Herbal blend juga telah diuji secara klinikal di mana cream ini dapat melembutkan kulit yang kasar dan pecah-pecah pada lutut, siku serta tumit kaki.

Dan banyak lagi kebaikan Herbal Blend Multipurpose Cream ini antaranya:

1. Ruam,

2. Luka kecil ,

3. Calar,

4. Demam (sapu keseluruh badan suhu akan turun),

5. Eczema,

6. Masalh kulit Gatal 

7. Menghilangkan Parut 

8. Melembutkan Kulit Yang Kasar 

9. Elokkan pecah-pecah pada lutut, siku serta tumit kaki. 
10. Baik untuk demam campak. Menghilangkan kesan atau tanda demam campak.
11. Memecahkan Lemak / Pembuangan Angin Dengan Cara Urutan Terutama Pada

Bahagian Perut

12. Losyen Kegunaan Harian

13. Menghilangkan parut, termasuk campak dan chiken pox
14. dll

Kena cuba dahulu! Anda pun akan jatuh cinta pada cream kulit ini seperti saya dan ramai lagi pengguna Herbal Blend Multipurpose Cream ini ^_^

Jom tengok testimoni -

Testimoni 1 :

 Alhamdulillah selepas 2 hari penggunaan krim Herbal Blend, pipi Aira da surut dari ruam n semakin gebu dan comey.....

Testimoni 2 : 
Ini adalh baby Hilda. Beliau mgalami ruam disebabkn cuaca panas & berpeluh. Setelah menggunakan krin ajaib ini kurang dari 1 minggu alhamdulillah ruamnya da hilang dan licin semula.

 Testimoni 3 :


Begitu juga dengan baby Pn Rafizah, setalah 2 hari penggunaanya, ruam dikepala & biji2 dimuka baby telah hilang, menakjubkan bukan, hanya dalam 2 ari saja......

Testimoni 4 :


Ini pula krim yang disapukan dibuku lali. Selepas 3 hari penggunaanya, buku lalinya telah menampakkan perubahan warna yang cerah. Bestkan......

Testimoni 5 :

Krim Herbal Blend ini juga boleh disapu di muka utk menghilangkan gatal2 dan jerawat seperti yang dilakukan oleh Ezatul. 

Macam mana teruja tak melihat keberkesanannya.??? Jadi pastikan "Krim Ajaib" ini satu benda yang perlu ada di rumah anda. Selain untuk ruam, kulit muka, tumit kaki, buku lali dan sewaktu denganya, krim ini juga boleh disapu di tempat bekas gigitan nyamuk, serangga kecil dan gatal2. Sesiapa yang berkulit sensitif pastikan krim ini sentiasa bersama anda.
Apa lagi? Dapatkan sekarang !!
Harga : RM 27.50 sahaja!! (murahkan ;)
sms/whatsapp : 019-3190733 (murni)

No comments: