Layanzzz...')

Monday, 15 August 2016

Kenapa saya pilih POWERGOLD..?

Alhamdulillah...sedang entry ini ditulis, saya telah selamat menjadi Ahli Powergold ;)

Untuk pengetahuan semua, saya start kumpul emas dah lama tapi dalam bentuk barang kemas @ emas hiasan. Kemudian start awal tahun ini merangkak-rangkak cari ILMU EMAS dan sekitar bulan mac 2016, saya sudah mula mengumpul gold bar seberat 1 gram. Tapi bukan brand power gold tau, ianya brand public gold. Masa tu tak berapa kenal lagi dengan powergold.

Sampailah masuk bulan ke-6. Saya dapat hidayah mengenali powergold sebab ramai je kawan-kawan yang promote powergold nih..Rupenya memang best sebab powergold bukan takat kita boleh kumpul emas, malah kita boleh buat bisnes dengan powergold tau. Ini yang buat saya sangat suka.

Dan yang paling saya 'senang hati" bila dapat tahu yang yuran keahlian serendah RM 450 dapat free suku dinar dah boleh jadi ejen powergold. Tak perlu spent modal ribu-ribu untuk mula berniaga emas tau. Good news sangatkan!


Inilah suku dinar tu. Harga semasa ni RM 214. Free je dapat bila masuk ahli.

So...terus saya contact dengan upline saya sekarang. Haaa...ni nak ingatkan. Kalau nak bisnes powergold. Makesure carik upline yang boleh guide kita. Tak semestinya nak bisnes..paling kurang pun kita dapat ILMU EMAS kan dari perkongsian di group whatsapp dan FB. Itu yang priceless tu.

Syukur sangat...lepas je join powergold dan study skit-skit pasal emas, rupanya banyakk lagi benda yang kita tak tahu. Rugikan..

So..kesimpulannya. Berbaloi sangat jadikan emas sebagai simpanan masa depan sebab emas ni kalis inflasi, takde susut nilai, setiap tahun pun harga emas makin menaik. Kalau simpan duit, gatal je rasa tangan nak gunakan, tapi kalau simpan emas..kita akan SIMPAN DALAM JANGKA MASA PANJANG. Selagi tak terdesak..selagi tu lah kita tak guna emas tu untuk beli sesuatu benda.

Akhir kata. Nak tau lanjut lagi pasal POWERGOLD. Whatsapp saya terus ek. 019-3190733

Murni

- Penasihat PowerGold Anda -


No comments: